Leave Your Message
rrëshqitje2
01 02 03 04 05 06

Ofruesit e shërbimeve të integruara të qeverisjes eko-mjedisore

Ne kemi udhëhequr industrinë e trajtimit të ujërave të zeza dhe mbetjeve të ngurta duke ofruar pajisje të avancuara për trajtimin e ujit të pijshëm, ujërave të zeza industriale, mbetjeve të ngurta komunale dhe mbetjeve organike, etj.
Ne synojmë ta bëjmë botën më të pastër, më të sigurt dhe më të shëndetshme, duke ndihmuar klientët të kenë sukses, duke mbrojtur njerëzit dhe burimet jetike për jetën.
Eksploro tani
2016
I THEMELUAR
100 +
PUNONJËSIT EKZISTUES
70 % +
DIZAJNERËT R&D
12
FUSHA E BIZNESIT
200 +
NDËRTIMI I PROJEKTIT
90 +
PATENT

ZONA JONË E BIZNESIT

Fokusimi në mbrojtjen e mjedisit përmes zhvillimit të zgjidhjeve të trajtimit të ujërave të zeza dhe mbetjeve të ngurta.

Produktet tona që zgjidhin problemet tuaja

ADBERIMI I KONCEPTIT TË MJEDISIT TË GJELBËR

Mbrojtja dhe zhvillimi i qëndrueshëm

NDERIM PËR NATYRËN DHE JETËN, KRIJONI DHE FITOJMË SË BASHKU

Tregime të suksesit të klientit

Partneriteti me klientët për të zgjidhur sfidat e tyre më të mëdha

Lajmet dhe Arritjet tona

Mirë se vini të mësoni më shumë rreth nesh