Leave Your Message
слајд2
01 02 03 04 05 06

Интегрирани даватели на услуги за управување со еко-еколошката средина

Ја предводивме индустријата за третман на отпадни води и цврст отпад преку обезбедување на напредна опрема за третман на вода за пиење, индустриски отпадни води, комунален цврст отпад и органски отпад итн.
Наша цел е да го направиме светот почист, побезбеден и поздрав за да им помогне на клиентите да бидат успешни додека ги штитиме луѓето и ресурсите од витално значење за животот.
Истражете сега
2016 година
Основана
100 +
ПОСТОЈНИ ВРАБОТЕНИ
70 % +
ДИЗАЈНЕРИ за истражување и развој
12
ОБЕМ НА БИЗНИС
200 +
ИЗГРАДБА НА ПРОЕКТ
90 +
ПАТЕНТ

НАШАТА ДЕЛОВНА ОБЛАСТ

Фокусирајте се на заштита на животната средина преку развој на решенија за третман на отпадни води и цврст отпад.

Нашите производи кои ги решаваат вашите проблеми

ПРИДРЖУВАЊЕ НА КОНЦЕПТОТ ЗА ЗЕЛЕНА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Заштита и одржлив развој

Биореактор за третман на отпадни води со соларна енергија „Свифт“.Биореактор за третман на отпадни води со соларна енергија „Свифт“.
01

Биореактор за третман на отпадни води со соларна енергија „Свифт“.

2023-11-17

„Swift“ Solar-Powerwd Sewage Treatment Bioreactor — производи за заштеда на сончева енергија

„Swift“ Solar-Powerwd Sewage Treatment Bioreactor („Swift“ Solar Sewage Bioreactor) интегрира соларен систем за напојување, аноксична зона, аеробна зона, зона на филтрација со сито бактерии итн., и усвојува A/O процес + филтрација со сито бактерии. Ефлуентот ги исполнува локалните стандарди за испуштање. Двојното напојување од сончевата енергија и електричната мрежа овозможува заштеда на енергија и намалување на јаглеродот; интелигентниот далечински управувач го реализира визуелното работење на опремата. Биореаторот може да ги исполни барањата за употреба на домашна отпадна вода во посебни домаќинства или заеднички домаќинства. Ефлуентот ги достигнува локалните стандарди за испуштање.

Види Детали

ПОЧИТУВАЊЕ НА ПРИРОДАТА И ЖИВОТОТ, СОЗДАВАЈТЕ И ПОБЕДИМЕ ЗАЕДНО

Приказни за успех на клиентите

Партнерство со клиенти за решавање на нивните најголеми предизвици

Нашите вести и достигнувања

Добредојдовте да дознаете повеќе за нас